ERZURUM / YAKUTİYE - Yakutiye Bilim ve Sanat Merkezi

2023/2024 BİLSEM DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

Ara

Merkezimizi Celal Akın İlkokulu sınıf öğretmeni Canan ULUKURT, Tatbikat İlkokulu sınıf öğretmeni Nurhan UZUN ve Borsa İstanbul İnönü İlkokulu sınıf öğretmeni Özlem DEMİR ziyaret ederek Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci  tanılama ve  yerleştirme işlemleri ve merkezimiz hakkında bilgi almak için ziyarette bulundular.

Ara

Okul Temelli Mesleki Gelişim Seminerlerleri kapsamında Müdür yardımcımız Özkan YETKİN tarafından Yakutiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  idareci ve öğretmenlerine  Tübitak Proje Danışmanlığı ve Proje Hazırlama Yöntemleri semineri verildi.

Ara

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı Sayın Ahmet ÇELİK merkezimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ara

Okul Temelli Mesleki Gelişim Seminerlerleri kapsamında Müdür yardımcımız Özkan YETKİN tarafından Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  idareci ve öğretmenlerine  Tübitak Proje Danışmanlığı ve Proje Hazırlama Yöntemleri semineri verildi.

Kas

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Araştırma Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Sayın Fatih PAÇA ve Ìl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın Hacer TÜRK merkezimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerimiz Sn. Hacer TÜRK ve Sn. Hilal DEMİR merkezimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Cihan KIVANÇ ve Şube Müdürümüz Sn. Selami ÖNER okul ziyaretleri kapsamında merkezimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundular.